Op zoek naar vertalingen nederlands-pools?


vertalingen nederlands-pools
KTV Toetsing BV.
- de opname 'Inleiding' tot vertalen en vertaaltechnieken; en. - de inloginstructies voor de online vertaalomgeving, waar je de drie vertalingen kunt maken op dit online platform worden ook de officiële vertaaltoetsen afgenomen. De eerste stap binnen de voorbereidingsfase is het bekijken van de opname 'Inleiding' tot vertalen en vertaaltechnieken.
keyboost.nl
Pools vertaalbureau Teksten laten vertalen in het Pools Lingohopper.
De meest voorkomende talencombinaties met Pools als brontaal zijn Pools-Engels, Pools-Nederlands, Pools-Duits en Pools-Frans. Frequent vertaalde talencombinaties met Pools als doeltaal. De meest voorkomende talencombinaties met Pools als doeltaal zijn Engels-Pools, Nederlands-Pools, Duits-Pools en Frans-Pools. VAAK VERTAALDE ONDERWERPEN VOOR Poolse VERTALINGEN.
alphapouch.com
Pools in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Engels naar Nederlands: Meer gegevens. vijver; poel; plas; poule; inzet; pot; speelgeld; zwembad; bad; pool. pool bekken, plas, poule, zweminrichting. pool zwembad, bekken, kom, vont, bowl, schaal, bassin, stroomgebied, vijver, plas, meer, ven, zweminrichting, badkamer, badhuis. Uitgebreide vertaling voor pools Engels in het Nederlands. pools the zelfstandig naamwoord. the pools tote.
bitcoinmeester.nl
Vertaalbureau Pools.
Uw partner voor juridische en beëdigde vertalingen. Transcreation van marketingteksten. Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en herschrijven van marketingteksten. Met onze transcreation service kunnen we bestaande teksten herwerken om ze maximale impact geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden. Vertalingen voor advocaten.
vertalingen nederlands-pools
Redactie Poolse literatuur.
1973 neerlandicus, universitair docent en vertaler van Nederlandse literatuur in het Pools; studeerde Nederlandse taal en cultuur in Wrocaw; werkte o.a. als directeur van het Centrum voor Cultuur van de Lage Landen Universiteit van Wrocaw, cultureel attaché in de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Warschau en directeur van het Bureau van de Poolse Boekkamer Polska Izba Ksiki; al jarenlang promoot hij de Nederlandse cultuur in Polen, o.a. als vicevoorzitter van de Stichting TERPA Stichting voor de Bescherming van Gemeenschappelijk Cultureel Erfgoed, vooral de Nederlandse nederzettingen in Polen; als lid van de Poolse Vereniging van Literaire Vertalers Stowarzyszenie Tumaczy Literatury maakt hij zich sterk voor de verbetering van de status van literaire vertalers wier belangrijke rol in het promoten en verspreidden van literatuur vaak wordt gebagatelliseerd; promovendus aan de UNESCO-leerstoel voor Vertaalstudies en Interculturele Communicatie aan de Jagiellonische Universiteit in Krakau. Lennard van Uffelen 1994 studeert Poolse en Russische taal en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Alle door hem vertaalde gedichten hieronder zijn afkomstig uit Obroty rzeczy De keringen der dingen, 1956. Op zijn blog publiceert zijn eigen vertalingen van o.a.
denhazelaar.nl
taal vertaling - Nederlands Pools vertaling voor taal.
Gratis multilingual online woordenboek. Woxikon Woordenboek Nederlands Pools T taal. NL PL Nederlands Pools vertalingen voor taal. Zoek woord taal heeft 3 resultaten. Ga naar Pools Nederlands. NL Nederlands PL Pools. taal n m. język n m. NL Synoniemen voor taal PL Vertalingen.
Vertaalcomputers, Vertalers Translators voor 154 Talen - TALENDOMEIN.
Met een vertaalcomputer of zakformaat vertaaltoestel kan je eenvoudig en direct in 155 talen vertalen én communiceren of live gesprekken voeren in vele talen zoals o.a. het Nederlands, Frans, Pools, Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Russisch, Arabisch, Turks, Zweeds, Chinees, Filipijns, Noors, Thais en 130 overige talen. Bekende en populaire translator merken zijn: Vasco, ECV, AI, Travis, Timekettle en Pocketalk. Sorteren op: Standaard. ECV9 - Stem, Tekst, Foto en Gesprek Vertaler 107 Talen - MINI Vertaalcomputer met spraak Online/Offline/Wifi. Draagbaar vertaaltoestel vertaalapparaat. Online Offline vertaalcomputer. Stem Gesprek Vertaler 117 talen. Vertaalt Spraak, Tekst Foto's.' Werkt snel en nauwkeurig. Luxe aluminium behuizing. Toevoegen aan winkelwagen. Vasco M3 Translator - Vertaal Apparaat - Draagbare Vertaler - Pocket Vertaalcomputer GRATIS Internet Foto Vertaler.
JustLink.nl - Tolk- en vertaaldiensten Pools.
JustLink verzorgt vertalingen vanuit het Nederlands naar het Pools en omgekeerd. Wij vertalen teksten uit verschillende vakgebieden zoals privé brieven en gemeentelijke correspondentie bezwaarschriften, formulieren, aanvragen en overeenkomsten. Wij vertalen reclameteksten, technische vertalingen en internetpaginas en hebben ervaring met het opstellen van businessplannen voor Poolse en Nederlandse ondernemers.

Contacteer ons