Op zoek naar vertalen in nederlands?


vertalen in nederlands
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Engels.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Engels voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Engels, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Engels met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Engels, voorbeeld van uitspraak in Nederlands, woordenschat Nederlands-Engels.
kassasoftware detailhandel
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen. Deel je kennis en help elkaar met alle vragen over taal op de Vraagbaak. Ons zusje spelling.nu helpt je graag met spellingscontrole in 5 verschillende talen. Over deze site. Nederlands - Engels.
bitcoinmeester.nl
Vertalen - 24editor.
Vertalen Nederlands Engels. Of je nou teksten wilt laten vertalen van het Engels naar Nederlands of van het Nederlands naar Engels. Wij staan 24/7 voor je klaar! Bovendien kun je in het uploadproces aangeven of je de tekst vertaald wilt hebben in het Brits-Engels of Amerikaans-Engels, zodat je voldoet aan de voorkeur van de lezer.
denhazelaar.nl
Vertaler voor Windows 10 FAQs-Microsoft Translator.
Wanneer u een webpagina in een vreemde taal bezoekt in Microsoft Edge, u vervolgens op het pictogram klikken om de webpagina direct te vertalen naar een taal van uw keuze. U ook een zin op de pagina selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop klikken om de geselecteerde tekst te vertalen.
Vertalen Engels Nederlands online.
54 stemmen, beoordeling: 4.2/5. Een gratis vertaler voor Engels-Nederlands om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de Engels tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Engels naar Nederlands. Klik op Vertalen om de vertaling van Engels naar Nederlands te krijgen. Deze vertaaltool is beperkt tot 5.000 tekens per vertaling. Vertalen Nederlands Engels. Een alternatieve online vertalen Engels Nederlands. Voer de tekst in het venster in om te beginnen vertalen van het Engels naar het Nederlands. Klik vervolgens op de groene knop Vertalen" om de ingevoerde tekst te vertalen.
vertalen Nederlands woordenboek - Woorden.org.
1 tekst overzetten in een andere taal. een tekst van het Spaans in/naar het Nederlands vertalen. 2 iets in een andere vorm weergeven. iets in daden vertalen. omzetten in goede bedoelingen vertalen naar concrete plannen. interpreteren overbrengen overzetten translateren vertolken.
Een document laten vertalen met rechtskracht Vlaanderen.be.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Werking en structuur. Hoe werkt de Vlaamse overheid? Informatie en communicatie. Een document laten vertalen met rechtskracht. Informatie en communicatie. Een document laten vertalen met rechtskracht. Gedaan met laden. U bevindt zich op: Een document laten vertalen met rechtskracht. Een document laten vertalen met rechtskracht. Officiële documenten zoals diploma's, geboorteakten, bewijs van goed gedrag en zeden, akten van de burgerlijke stand. kunt u laten vertalen door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is een vertaler die een professionele eed heeft afgelegd voor de voorzitter van het Hof van Beroep van zijn gerechtelijk arrondissement. Deze vertaler is bevoegd om bepaalde officiële documenten te vertalen en te voorzien van een persoonlijke stempel, handtekening en beëdigingsverklaring. U kunt zo'n' vertaling nodig hebben om voldoende rechtskracht te geven aan een document in een vreemde taal.
Nederlands - Engels vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands - urdu vertalen. nederlands - vietnamees vertalen. nederlands - wels vertalen. nederlands - zweeds vertalen. engels - nederlands vertalen. Over de taal. Hoe werkt dat. Met dank aan de Britse koloniale expansie, Engels is nu 's' werelds nummer 1 taal Planning van elkaar verschillen bv. Britse, Amerikaanse, Australische, Zuid-Afrikaanse, Canadese en Indische Engels of dialectvormen als Krio van Sierra Leone, de taal van Suriname Sranan hemel taal beach-la MAR in Oceanië.Amerikaans en Brits Engels verschillen van elkaar bijvoorbeeld Woordenschat -, Terwijl in Londen naar de bioscoop ga je te filmen in New York City, dat wil movie.

Contacteer ons