Op zoek naar traplift engels?


traplift engels
Traplift - Spreekbeurten.info. Traplift - Spreekbeurten.info.
Trapliften moeten voldoen aan veel regels. Zo weet iemand die een traplift gebruikt zeker dat deze veilig is.: Bij belemmering of storing moet de stoel automatisch stoppen. De traplift moet met een knop of sleutel uitgezet kunnen worden. De stoel moet een extra batterij hebben, zodat de traplift ook zonder stroom kan bewegen. Er mag geen kleding of iets anders tussen de rail en de stoel komen. Voeten mogen niet klem kunnen komen te zitten. Er moet een veiligheidsgordel op de stoel beschikbaar zijn. Naast de bovenstaande regels worden bij trapliften vaak ook afspraken gemaakt voor jaarlijks onderhoud. Op deze manier blijft de traplift het altijd goed doen. Als er toch een storing ontstaat, dan komt er snel een monteur langs om het probleem te verhelpen. 9 maart 2017. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Eten en Drinken 25. Landen en Steden 51. Spreekbeurt Engels 3.
schools platform
traplift - Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: traplift DE traplift ES traplift FR. Vertalingen traplift NLEN. de traplift m. Bronnen: www.otolift.nl/onze-trapliften; Download IATE, European Union, 2017.
stappenplan verkoop huis
een traplift - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van een" traplift" in Engels. a stair lift. 4 voorbeelden met overeenstemmingen." lang'en'' a stair lift. Koop een traplift en eet de hele dag donuts.
Trapliften in het buitenland.
6 intercom op de traplift voor contact met onze service. Traplift in Spanje. Onze servicepartner in Spanje is gevestigd in Girona, Alicante en Marbella. Uw contactpersoon spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Spaans. Hij bezoekt de volgende regio's' aan de Spaanse kust voor traplift advies, inmeten, installatie en 24/7 service.:
Wat is een Traplift? 40 jaar traplift innovatie Stannah.
Toch zeggen onze klanten, die het stigma dat op trapliften rust hebben overwonnen, dat het leven veel aangenamer is dankzij de traplift. De meeste zouden willen dat ze al eerder een Stannah hadden gekocht. Uit Engels onderzoek is gebleken dat 81 van de ondervraagden van mening is dat de maatschappij meer en meer gebruik maakt van mobiliteitshulpmiddelen.
Huisarts in New York - Geen traplift voor Rosalita medischcontact.
2 minuten leestijd. over de grens Huisarts in New York - Geen traplift voor Rosalita. Met haar 22 jaar is Rosalita niet een patiënte die ik tijdens mijn geriatrische stage in New York zou verwachten. Toch behoort zij al jaren tot de vaste populatie van de Visiting Docs. Rosalita is aan huis gebonden, want ze heeft maar één been. Vandaag bezoeken we haar in East Harlem, waar de meeste mensen in sociale huurflats. - projects - wonen en bijna zonder uitzondering wortels hebben in Midden-Amerika. Een kwart van alle New Yorkers heeft Spaans als eerste taal en spreekt nauwelijks Engels.
Handleiding Stannah 300 Traplift.
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels PDF, 0.45 MB. Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is. Laat ons weten wat je van de Stannah 300 Traplift vindt door een beoordeling achter te laten.
traplift - WikiWoordenboek.
Engels: stairlift en. Frans: monte-escalier fr m. Spaans: elevador de escaleras es m. Het woord traplift staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd traplift" herkend door.: van de Nederlanders.;

Contacteer ons