Op zoek naar spaanse zinnen vertalen?


spaanse zinnen vertalen
zin - Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: zin DE zin EN zin FR. Vertalingen zin NLES. z ɪ n. 1 reeks woorden die een geheel vormen taalkunde - frase la Verbuigingen.: Begin de zin met een hoofdletter en sluit af met een punt. - Empieza la frase con una mayúscula y termínala con un punto. 2 zintuig, gevoel of verstand - sentido el Verbuigingen.: tastzin - sentido del tacto. Zij heeft zin voor orde. - Ella tiene sentido del orden. je zinnen verzetten.
keyboost.nl
Gratis tekst vertalen software apps. Beste downloads 2022.
Om tekst vanuit een afbeelding te vertalen uploadt u dat bestand en er is een knop om direct een screenshot te nemen en dat te laten vertalen. Translatium heeft de volgende kenmerken.: gratis vertaalmachine voor Windows, macOS en Linux., heeft apps voor iOS en Android., is als plugin aan meerdere browsers toe te voegen., ondersteunt meer dan 100 talen., vertaal woorden, zinnen of hele documenten., laat uw teksten uitspreken., sla teksten op en gebruik die zelfs zonder internetverbinding. Website van de makers van Translatium. website van Translatium naar Translatium download voor desktop naar Translatium voor mobiel. Met de oorlog in Oekraïne zijn veel inwoners van dat land op de vlucht geslagen. Nederland heeft al een deel van hen opgevangen. In het dagelijkse leven blijkt er een grote taalbarrière te zijn. Oekraïens is niet makkelijk en andersom is het voor Oekraïners natuurlijk niet mogelijk om meteen Nederlands te spreken en te leren. Daarom is Pryv.it bedacht. Pryvit betekent hallo in het Oekraïens en met dit vertaalprogramma is het eenvoudig om met Oekraïense vluchtelingen te spreken. De taalbarrière vormt dan niet langer een probleem. Pryv.it is gratis te gebruiken en de vertaaldienst werkt helemaal online in uw browser.
schatmijnhuis.be
Spaanse taal: zinnen in het spaans.
Spaanse zinnen over liefde en gevoel, liefde, vriendschap, blij, gelukkig, boos. Spaanse zinnen over gezondheid, ziek, gezond, pijn, koorts. Spaanse zinnen tijd en datum, hoe laat is het, welke datum. Spaanse zinnen voor in de winkel, hoeveel kost het, heeft u ook.
bitcoinmeester.nl
Translate by speech - Computer - Google Translate Help.
Go to Google Translate. Choose the languages to translate to and from. In the text box, enter content that you want to translate. To hear the translation spoken aloud, click Listen To playback audio at a slower pace, click Listen again.
elektrische fiets welke kopen
Spelletjes om Spaans te leren - Spaans voor de basisschool.
Handleiding deel 2. Certificaten deel 1 en 2. Tips voor docenten. Ervaringen van docenten. Woordenboek: gebruik en oefeningen. Bij deel 1. Themas en feesten. Spelletjes om Spaans te leren. CD deel 1. Bij deel 2. Extra oefeningen deel 2. Themas en feesten. Spelletjes om Spaans te leren. CD deel 2. Handleiding deel 1. Handleiding deel 2. Certificaten deel 1 en 2. Tips voor docenten. Ervaringen van docenten. Woordenboek: gebruik en oefeningen. Spelletjes om Spaans te leren. Zorro en Elena gaan uit eten! Leuk en leerzaam voor iedereen! Flitskaartjes zijn educatieve kaartjes met een korte vraag of informatie op de ene zijde en het antwoord op de andere zijde, of op een ander kaartje. Hier wordt dit soort kaartjes voor een aantal spelletjes gebruikt. Je kunt ze uitprinten en lamineren, dan kun je ze vaker gebruiken. Zinnen vertalen, flitskaartjes A1.
spaanse zinnen vertalen
Vertalen met DeepL Translate - 's' werelds meest accurate vertaler.
Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Andere talen: Bulgaars, Chinees, Deens, Ests, Fins, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Oekraïens, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks en Zweeds. Annuleren Toch vertalen.
zinnen - Vertaling naar Spaans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Suggesties: zin buiten zinnen.
Het Nederlands - Spaans woordenboek Glosbe.
We bieden niet alleen het woordenboek Nederlands - Spaans, maar ook woordenboeken voor elk bestaand talenpaar - online en gratis. Vertalingen uit woordenboek Nederlands - Spaans, definities, grammatica. In Glosbe vindt u vertalingen van Nederlands naar Spaans afkomstig van verschillende bronnen. De vertalingen zijn gesorteerd van de meest voorkomende tot de minder populaire. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke uitdrukking definities of informatie over de verbuiging heeft. In context vertalingen Nederlands - Spaans, vertaalde zinnen.

Contacteer ons