Op zoek naar pools vertalen naar nederlands?


pools vertalen naar nederlands
PolNed - Pools Nederlands Vertaalbureau.
Wij zijn een vertaalbureau dat zich specialiseert in alle vertaal- en tolkwerk uit het Pools naar het Nederlands en omgekeerd. Ons team bestaat uit dynamische en gemotiveerde mensen, die bovendien allemaal native speakers zijn, wat garant staat voor een feilloze vertaling van elke opdracht.
website hoger in google
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Wie is wie? Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Ontvang binnen 2u een vrijblijvende offerte. In dit filmpje nemen onze gratis vertaaltool en Google Translate een Japans recept onder handen. Drie keer raden welk gerecht het meest in de smaak valt.
pools vertalen naar nederlands
Pools vertaalbureau Urgent Vertalen.
Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Pools. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Pools en Frans naar het Pools, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Pools. Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag. Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Pools. Wij, als vertaalbureau Pools, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd spoedtoeslag bovenop onze tarieven. Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen.
alphapouch.com
Vertaalbureau Pools Uw vertaler Pools JK Translate.
Bel ons op 31 0 85-0185105 Service contact. Nederlands English Deutsch. Alle zakelijke diensten. Alle particuliere diensten. Apostille en legalisatie. Beëdigd vertaler Arabisch. Beëdigd vertaler Chinees. Beëdigd vertaler Duits. Beëdigd vertaler Engels. Beëdigd vertaler Frans. Beëdigd vertaler Grieks. Beëdigd vertaler Italiaans. Beëdigd vertaler Oekraïens. Beëdigd vertaler Pools.
bitcoinmeester.nl
Vertaalbureau Pools Vertalen Pools - Nederlands AgroLingua.
Vertalen van en naar het Pools. Vertaalbureau AgroLingua vertaalt niet alleen agrarische teksten van en naar het Pools. Wij ondersteunen onze klanten ook op het gebied van meertalige communicatie naar bijvoorbeeld het Engels, Spaans, Duits, Frans en Russisch. Binnen de agrarische sector volgen de technologische- en economische ontwikkelingen elkaar in rap tempo op.
keyboost.vlaanderen
pools - Vertaling naar Nederlands - voorbeelden Frans Reverso Context.
Het voorstel voor de oprichting van pools van civiele of militaire eenheden die in civiele bescherming gespecialiseerd zijn, werd toegejuicht. van civiele of militaire eenheden die in civiele bescherming gespecialiseerd zijn, werd toegejuicht." EUe s'est' attachée notamment à l'examen' de certains pools et conventions rhénanes. Zij heeft zich met name beziggehouden met enkele pools en overeenkomsten betreffende de Rijnvaart. en overeenkomsten betreffende de Rijnvaart." C'est' l'appréciation' des pools tels que ceux relatifs aux risques aviation qui s'est' révélée la plus complexe. De beoordeling van de pools zoals die betreffende luchtvaartrisico's' bleek het ingewikkeldst. zoals die betreffende luchtvaartrisico's' bleek het ingewikkeldst." Elle continuera à constituer une priorité dans les années à venir avec l'examen, notamment, des pools relatifs aux risques environnementaux et nucléaires. Dit blijft de komende jaren een prioriteit met het onderzoek van met name de pools voor milieu- en nucleaire risico's. voor milieu- en nucleaire risico's.' De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen.
seopageoptimizer.vlaanderen
Pool in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Engels naar Nederlands: Meer gegevens. vijver; poel; plas; poule; inzet; pot; speelgeld; zwembad; bad; pool. pool bekken, plas, poule, zweminrichting. pool zwembad, bekken, kom, vont, bowl, schaal, bassin, stroomgebied, vijver, plas, meer, ven, zweminrichting, badkamer, badhuis. Gebruikers suggesties voor pool.:
vind-een-coach.be
Vertaling Pools Uit het Nederlands en het Engels Olga Niziolek.
Ik verzorg vertalingen uit het Nederlands en uit het Engels. Neem contact met mij op. Vertaling Pools op maat en op tijd. Het is voor mij zeer belangrijk dat mijn vertaling naadloos op uw wensen aansluit. Voordat ik begin met vertalen, bespreek ik altijd enkele inhoudelijke kwesties.: Indien nodig: vakterminologie. Ik hecht waarde aan duidelijke afspraken. Daarom krijgt u van mij altijd een offerte met de prijs en de levertijd van een vertaling. U kunt bij mij terecht onder meer voor volgende vertalingen naar het Pools.: Zakelijke vertaling Nederlands-Pools en Engels-Pools.: Werkinstructies en reglementen. Opleidingsmaterialen voor uw werknemers. Creatieve vertaling Nederlands-Pools en Engels-Pools.: Informatie over uw product. Daarnaast bied ik allerlei diensten aan met betrekking tot uw bestaande Poolse documenten. Van redactie tot het controleren of de Poolse vertaling klopt, het gaat erom dat uw teksten in het Pools uw boodschap goed overbrengen. Heeft u een andere vertaalwens? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Mijn klanten zeggen. We" hebben heel prettig samengewerkt met Olga Niziolek. Ze heeft voor onze film Light as Feathers diverse documenten vertaald. Dit deed zij goed, snel, en voor een eerlijke prijs."
denhazelaar.nl

Contacteer ons