Op zoek naar google translate nederlands frans?


google translate nederlands frans
Direct vertalen via camera of microfoon met nieuwe Google Translate-app.
Dit werkt met Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russische en Spaans. 'Word' Lens in actie. Het is al langer mogelijk om gesproken tekst te vertalen, maar na de update krijgt Google Translate ook de mogelijkheid om direct gesprekken te vertalen. Hierbij kan iedere partij in zijn eigen taal praten, de app vertaalt beide kanten van het gesprek. 'Conversation' Mode in actie. De update is binnen enkele dagen beschikbaar voor zowel iOS als Android. Google Translate voor iOS is een gratis download in de App Store. Wij zijn je dankbaar. Reageer op artikel.: Direct vertalen via camera of microfoon met nieuwe Google Translate-app. Digital Gisteren, 13:00: 0 reacties. Doodenge Mac-app volgt iedere stap die je online zet voor opvallend doel. Digital 7 oktober 2022, 16:06: 0 reacties. TikTok luistert naar gebruikers en komt met langverwachte features.
seopageoptimizer.nl
Google - Vertaling Nederlands-Frans.
Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor Google. Ook in de database. NLFR: crista galli. NLFR: bezoldigde lastgeving. NLFR: bovenste blokkenlaag. NLFR: licht gat. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
keyboost.nl
Google - Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Google DE Google EN Google ES. Vertalingen Google FRNL. Voorbeeldzinnen met Google. Download de Android App.
bitcoinmeester.nl
Ideaal: Google Translate gaat gesprekken in realtime vertalen - Wel.nl.
Wie een Android-telefoon heeft kan in de ene taal iets inspreken, waarna de tekst direct in een andere taal op je scherm verschijnt. The Verge, die over de nieuwe functie schrijft, meldt dat er wel internet voor nodig is, iets wat bij het huidige Google Translate niet het geval is. Ook zijn alleen de talen Engels, Frans, Spaans en Duits beschikbaar. Het Nederlands laat nog even op zich wachten. Je kunt dus live Engelse zinnen inspreken, die dan in het Frans, Spaans of Duits uitgetypt worden.
denhazelaar.nl
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands VRT NWS: nieuws.
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands. De Google Translate-applicatie die het mogelijk maakt om teksten te vertalen door er gewoon met je smartphone over te gaan, ondersteunt binnenkort ook het Nederlands. Dat heeft Google zelf bekendgemaakt. Momenteel kan er wel enkel van en naar het Engels worden vertaald. wo 29 jul 2015 22:44.: Begin dit jaar startte Google Translate met een bijzondere nieuwe functie. Een stukje tekst kon vanaf dan eenvoudig weg en live worden vertaald door met de camera van je smartphone over een stukje tekst te gaan. Handig als je in het buitenland de wegwijzers wil begrijpen of als je op restaurant graag weet wat je gaat bestellen. Aanvankelijk kon de applicatie enkel overweg met het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees en Russisch.
Google Translate vertaalt nu acht talen in realtime op Android RTL Nieuws.
- files - km. Nog geen Nederlands Google Translate vertaalt nu acht talen in realtime op Android. 17 maart 2020 20:01: Aangepast: 18 maart 2020 16:42.: Met Google Translate op Android is het nu mogelijk om acht talen live te vertalen. De iOS-versie volgt in de toekomst. De Android-versie vanGoogle Translate maakt het nu mogelijk om gesprekken en toespraken in realtime te vertalen naar tekst in een andere taal. Dat gebeurt dus zonder vertraging. Het was al mogelijk om gesproken woorden en zinnen te vertalen via Google Translate, maar die functie is niet geschikt voor langere gesprekken of monologen. Denk bijvoorbeeld aan een college, toespraak of discussie. Dat kan met deze update wel. Aanvankelijk werkt de functie alleen nog metde talen Engels, Frans, Duits, Hindi, Portugees, Russisch, Spaans en Thai.
Google Translate onder de loep: hoe werkt een vertaalmachine? - TechPulse.
De kans dat je ooit al eens Google Translate of een andere vertaalmachine hebt gebruikt, is redelijk groot. Wat er op de achtergrond gebeurt bij het vertalen van jouw tekst, lees je hier. Losse woordjes, volzinnen, volledige papers, je kan ze allemaal in een vertaalmachine gooien en met een enkele druk op de knop krijg je een vertaling te zien.
Google Translate voor iPhone: doe meer met realtime vertalen.
Dit is de meest bekende toepassing van de app. Bovenin selecteer je de brontaal en de doeltaal, tik een tekst in het Nederlands in en je krijgt meteen de vertaling in het blauw te zien. Wil je meer opties, dan tik je op de blauwe pijl. Je kunt nu een woord of de hele zin laten uitspreken, de vertaling opslaan als favoriet of delen met anderen. Ook leuk is dat je teksten met de hand kunt opschrijven. Dit is vooral handig bij lastige talen zoals Arabisch en Japans, maar het kan ook van pas komen bij talen met vreemde tekens zoals de Franse c-cedille, het omgekeerde Spaanse vraagteken en de Duitse ringel-s. Tik op het pen-symbool naast het microfoon-symbool en schrijf met je vinger of een stylus de handgeschreven tekst in het vak. Grof taalgebruik en dialecten. Google blokkeert grof taalgebruik, maar als je scheldwoorden wilt uitwisselen kan dat wel: tik op het tandrad en vervolgens op Instellen Spraakinvoer Grof taalgebruik blokkeren. Zet de schakelaar uit. Verder kun je via de instellingen aangeven of je een bepaald dialect of een bepaalde tongval wilt gebruiken. Zo kun je bij het Engels kiezen uit varianten die zijn toegespitst op India of Zuid-Afrika.

Contacteer ons