Op zoek naar vertalen nederlands indonesisch?


vertalen nederlands indonesisch
indonesisch - Vertaling naar Nederlands - voorbeelden Duits Reverso Context.
Tauchkurse geben wir in Niederländisch, Deutsch, Englisch und Indonesisch. Duikopleidingen geven wij in het Nederlands, Duits, Engels en Indonesisch." Fange noch heute an, Indonesisch zu lernen. Begin vandaag met het leren van Indonesisch." De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen.
seopageoptimizer.vlaanderen
Nederlands-Indonesisch woordenboek Brill.
De in Nederland uitgebrachte versie is met name gericht op de behoeften van Nederlandstalige gebruikers, voor wie het Indonesisch een vreemde taal is. Dat wil zeggen dat, wanneer een Nederlands woord of uitdrukking meer dan één Indonesisch equivalent heeft, contextuele of andere aanvullende informatie gepresenteerd wordt, waardoor de gebruiker tot de juiste vertaling kan komen.
alphapouch.com
Top 50 - Nederlandse woorden uit het Maleis Indonesisch.
Indonesisch gerecht met varkensvlees: babi panggang. De Indonesische 'g' is volgens een taalkundige verdwenen in het Nederlands omdat die lastig uit te spreken is in die taal. tobben, bepeinzen, overdenken. Dit woord is ontleend aan het Maleise en Javaanse begrip pikir, dat 'overleg' of 'overdenking' betekent.
keyboost.vlaanderen
IndojavaVertalingen, Indojavatranslations.
beëdigd vertaalster Indonesisch, Javaans, Engels en Nederlands. Indojava Vertalingen is een dynamisch vertaalbureau, gedreven door professionaliteit, klantvriendelijkheid en discretie met het oogmerk op klantgerichtheid. Indojava Vertalingen verleent beëdigde vertaal- en tolkdiensten met als in-house-specialisaties Indonesisch en Javaans. Wie zijn wij? In deze tijden van globalisering is de functie van taal als een communicatiemiddel cruciaal. De snelle groei van economische aspecten, markt en handel, ook in het onderwijs, verplaatsen de positie van taal op de hoogste stand. Bent u op zoek naar vertaaldiensten?
bitcoinmeester.nl
Indonesisch vertaalbureau Urgent Vertalen.
U ontvangt de vertaling per e-mail en indien een beëdigde vertaling ook het origineel per per post of koerier. Legalisatie van uw Indonesische vertaling. Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Indonesisch nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen. Alles over legaliseren. Wat onze klanten zeggen. Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven.
vind-een-coach.be
Online Indonesisch Nederlands vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Indonesisch vertaler - online Nederlands Indonesisch vertaling. Indonesisch Nederlands Vertaling Indonesisch Nederlands Woordenboek Vertalen Indonesisch naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Elke taal - Nederlands.
bingosreno.be
Indonesisch vertaalbureau Direct offerte V.a. € 0,04, per woord. logo. logo. logo.
Graag wil ik jullie bedanken voor de zeer snelle vertaling van onze advertentietekst in het Nederlands naar het Duits. De prijs-kwaliteitverhouding van de vertaling is uitstekend te noemen en we zullen als bedrijf in de toekomst nog vaak van jullie service gebruikmaken. HangmatGigant Marcel Landeweerd. Voor onze internationale expansie van onze hangmat webwinkels hebben we meerdere keren met Fairlingo naar volle tevredenheid gewerkt. De vertalingen waren accuraat en werden snel geleverd. TS24 Ruud Scholten. Voor de uitbreiding van onze ICT-afdeling hadden wij een Engelse vertaling nodig van een arbeidscontract. De snelle offerte en de goede proefvertaling was voor ons de reden om voor Fairlingo te kiezen. Ledstores Kemal Tas. Al enkele opdrachten laten uitvoeren voor onze buitenlandse webshops. We zijn erg tevreden over de snelheid van oplevering. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding heel goed. Zeker aan te raden! Ontdek meer referenties. Altijd een Indonesische vertaalspecialist. in jouw vakgebied. Naar alle vertaaldiensten. Sneller en voordeliger naar het Indonesisch vertalen met behoud van kwaliteit.
meeneemheftruck.be
Nederlandse woorden in de Indonesische taal Educatie en School: Taal.
In deze taal is een groot aantal Nederlandse leenwoorden opgenomen. Als naar Indonesië op vakantie gaat, kun je aan de hand van deze lijst je Indonesische woordenschat vergroten. De lijst is handig voor wie de taal wilt leren spreken. Dit artikel is geschreven vanuit de persoonlijke visie van de auteur en bevat mogelijk informatie die niet wetenschappelijk onderbouwd is en/of aansluit bij de algemene zienswijze. Wat zijn leenwoorden? Andere spelwijze in het Indonesisch. Uitspraak van het Indonesisch. Leenwoorden per letter. Wat zijn leenwoorden? Leenwoorden zijn woorden uit een andere taal. In het Indonesisch Maleis kent men het woord botol, wat fles betekent. Het komt van het Engelse woord Bottle. Botol is dus een Engels leenwoord in de Indonesische taal. Hieronder volgt een onvolledige lijst van leenwoorden uit het Maleis oftewel het Indonesisch. Andere spelwijze in het Indonesisch. Het zal opvallen dat veel woorden uit het Nederlands afkomstig zijn maar een andere spelwijze kennen, zoals buncisboontjes en erciserwtjes.
denhazelaar.nl

Contacteer ons