" />
Header Image
Home / Vertalers Roemeens

Vertalers Roemeens

Vertalers Roemeens – Professioneel  vertaalbureau inschakelen

Vertalers Roemeens gezocht? Dan zit je hier goed! Lacramioara Bran is vertaler Roemeens,  tolk en native- spreker Roemeens. Ze verleend beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van het Roemeens naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Roemeens. Deze gelegaliseerde vertalingen gelden als officiële vertalingen voor de Belgische en Roemeense staat. Daarnaast vertaald ze alles aangaande commerciële teksten voor brochures,  websites, juridische teksten en meer.

Vertalen van en naar het Roemeens

Vertalers RoemeensEr is tegenwoordig heel wat vraag vraag naar Roemeense vertalingen. Wij verzorgen Roemeense vertalingen van alle soorten, ook zakelijke teksten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Voor het vertalen van teksten naar het Roemeens heeft u  een goede Roemeense vertaler nodig,  Hierdoor ben je bij Lacramioara Bran aan het juiste adres!  We vertalen vanuit het Nederlands naar het Roemeens,en vanuit het Roemeens naar het Nederlands. Meestal zijn het documenten die vertaald moeten worden naar het Roemeens, overeenkomsten, processtukken, juridische correspondentie en notariële akten… Tolkwerk op verplaatsing is ook één van de specialiteiten van Vertalers Roemeens.

Contact

Zoek je vertalers Roemeens of wilt u meer informatie of een prijsofferte ontvangen voor een Roemeense vertaling of tolkwerk? Dan kunt u mij contacteren door het contactformulier in te vullen of via mail: lacribran@gmail.com. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Relevante pagina’s:

Roemeens

Vertalers RoemeensZoals de naam al doet vermoeden is Roemeens een Romaanse taal. Het Roemeens is een van de basistalen in Zuid-Europa en wordt onder andere gesproken in Roemenië, Moldavië, Oekraïne, Servië, Hongarije en de Balkan. Het Roemeens is de belangrijkste vertegenwoordiger van het Balkanromaans, dat verder de talen van verschillende groepen Vlachen op de Balkan omvat. Deze worden echter ook als dialecten van het Roemeens beschouwd. Ongeveer 25 miljoen mensen hebben het Roemeens als moedertaal. Het Roemeens wordt gebruikt in een aantal organisaties, waaronder de Latijnse Unie.  Het Roemeens toont eerder verwantschap aan met het Italiaans, Frans en Spaans dan met de Balkantalen, die in het gebied worden gesproken. Het Moldavisch dat wordt gesproken in het buurtland Moldavië is taalkundig, op wat kleine afwijkingen in spelling na, gelijk aan het Roemeens. Het wordt uitsluitend om politieke redenen een andere taal genoemd.

Top