" />
Header Image
Home / Vertalen Roemeens Nederlands

Vertalen Roemeens Nederlands

Vertalen Roemeens NederlandsVertalen Roemeens Nederlands: Bent u opzoek naar een Roemeense vertaler? Dan heeft u in ons Roemeens vertaalbureau een betrouwbare partner gevonden.  Wij vertalen beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van het Roemeens naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Roemeens. Deze gelegaliseerde vertalingen gelden als officiële vertalingen voor de Belgische en Roemeense staat. Daarnaast vertalen we alles aangaande commerciële teksten voor brochures,  websites, juridische teksten en meer.

Vertalen Roemeens Nederlands – teksten, documenten, brochures, webpagina’s…

Lacramioara Bran, vertaler tolk en native- spreker Roemeens is een zeer ervaren Roemeense vertaler. Het gaat immer om een native speaker of beëdigde Spaanse vertaler. En omdat de Spaanse vertaler die we aan uw Spaanse vertaling zetten ook in de avonden en weekeinden kan werken, heeft u uw Spaanse vertaling op korte termijn in huis.

Een geschikte Roemeense vertaler

Vertalen Roemeens Nederlands is de specialiteit van ons vertaalbureau, wij verzorgen sinds jaar en dag vertalingen van en naar het Roemeens. Wij werken zowel voor bedrijven, particulieren, advocaten, overheidsinstellingen … Doet uw bedrijf zaken in Roemenië dat is het belangrijk dat uw teksten perfect in het Roemeens vertaald zijn. Kies hierbij de diensten van een gespecialiseerd Roemeens vertaalbureau.

Contacteer ons

Vertalen Roemeens Nederlands gezocht? Voor meer informatie of een prijsofferte kunt u ons contacteren door het contactformulier hier op de website in te vullen, sneller nog bel naar: +32 484 438 320 of mail; lacribran@gmail.com

Relevante pagina’s:

Roemeens

Het Roemeens  is een Romaanse taal die gesproken wordt in Roemenië, Moldavië en Vojvodina. Het Roemeens is de belangrijkste vertegenwoordiger van het Balkanromaans, dat verder de talen van verschillende groepen Vlachen op de Balkan omvat. Deze worden echter ook als dialecten van het Roemeens beschouwd. Ongeveer 25 miljoen mensen hebben het Roemeens als moedertaal. Het Roemeens wordt gebruikt in een aantal organisaties, waaronder de Latijnse Unie. Het Roemeens bevat 10 tot 15% woorden van Slavische oorsprong, maar het Romaanse karakter overheerst. In het oude Roemeens was het Slavische element naar verhouding wat sterker, maar sinds de 19e eeuw heeft men er bewust naar gestreefd neologismen te vormen van woordstammen ontleend aan andere Romaanse talen (vooral het Frans)

Top