" />
Header Image
Home / Tolk Roemeens Nederlands

Tolk Roemeens Nederlands

Tolk Roemeens

Tolk Roemeens Nederlands nodig?  Dan zit je hier goed! Laat uw tolkwerk Nederlands Roemeens en Roemeens Nederlands over aan Vertaalbureau-Traduceri-Roemeens. Wij bieden u tolkdiensten aan per telefoon of op locatie.

Tolken Nederlands Roemeens

tolk roemeens

Wij zijn gevestigd in Oost-Vlaanderen en leveren sinds jaren zowel beëdigde als niet beëdigde tolkdiensten voor overheidsinstellingen, bedrijven, rechtbanken, advocatuur, notarissen en privé-personen in de talencombinaties: Nederlands <>Roemeens en Roemeens <> Nederlands .Wij werken over heel Vlaanderen op verplaatsing, voor elk type tolkdienst, hetzij telefonisch, op locatie in (West-Vlaanderen, Limburg, Brussel, Antwerpen, Vlaams Brabant) of simultaan tolken tijdens een internationale bijeenkomst, is Lacramioara Bran uw zakelijke tolkpartner.

 

Over tolk Lacramioara Bran

Het tolkbureau wordt geleid door Lacramioara Bran, vertaler tolk Roemeens en native- spreker Roemeens. Bran verleent beëdigde en gelegaliseerde vertalingen aan van het Roemeens naar het Nederlands, en van het Nederlands naar het Roemeens. Maar ook wanneer u een tolk nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u tijdens mondelinge en telefonische (conference call) gesprekken. Tolken kan ter plaatse, in sociale context, zakelijk, juridisch of privé gebeuren. Kortom bij Vertaalbureau-Traduceri-Roemeens bent u snel in het bezit van een tolk Nederlands Roemeens of Roemeens Nederlands.

Contacteer ons voor uw tolkwerk

Tolk Roemeens Nederlands gezocht? Voor meer informatie of een prijsofferte kunt u ons contacteren door het contactformulier hier op de website in te vullen, sneller nog bel naar: +32 484 438 320 of mail; lacribran@gmail.com

Tags:

Roemeens vertaalbureau BrusselRoemeens vertaalbureau West-VlaanderenWebsite vertalingenVertalingen RoemeensVertalers RoemeensVertalen Roemeens – NederlandsTolkwerk Nederlands RoemeensVertaalbureau Roemeens Vlaams BrabantVertaalbureau Roemeens Oost-VlaanderenVertaalbureau Roemeens Limburg Vertaalbureau Roemeens Brussel
Vertaalbureau Roemeens AntwerpenTolk Roemeens-Nederlands

Tolk (beroep)

tolk roemeens

Een tolk is iemand die luistert naar een spreker en die zijn woorden mondeling vertaalt (niet woord voor woord maar een volledige boodschap) voor degenen die de oorspronkelijke taal niet begrijpen.  Tolken zijn ook vertalers maar zij dienen gesproken tekst in woord onmiddellijk accuraat te vertalen. Tolken moeten de in de ene taal (de “brontaal”) uitgesproken tekst ten eerste kunnen begrijpen, en verder zo volledig en correct mogelijk de betekenis in de andere taal – de “doeltaal” – weergeven. In tegenstelling tot de vertaler heeft de tolk slechts enkele seconden tijd om na te denken over de juiste formulering in de doeltaal.

 

Top