" />
Home / SPREKENDE VERTALER

SPREKENDE VERTALER

Lingo Voyager 6 Sprekende vertaalcomputer 14 Talen Talendomein.nl.
Lingo Voyager 6 Sprekende vertaalcomputer. De Lingo Voyager 6 vertaalcomputer kan gemakkelijk cross-link vertalen in de onderstaande 14 talen.: Nederlands, Engels vertalen, Duits vertalen, Frans vertalen, Italiaans vertalen, Grieks vertalen, Koreaans vertalen, Chinees vertalen, Arabisch vertalen, Portugees vertalen, Russisch vertalen, Japans, Hebreeuws en Spaans vertalen.
op reis naar vietnam
Vertaalbureau Frans Vertaalbureau Textcase.
Bij het Franstalige Textcase-netwerk zijn meer dan 380 vertalers, schrijvers en redacteuren aangesloten. Deze professionals wonen in Frankrijk, Canada en andere Franssprekende gebieden. Wij werken altijd met een team van vertalers en laten de teksten altijd controleren door een tweede vertaler.
vergoeding
sprekende machine Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: sprekende machine DE sprekende machine ES sprekende machine FR. Vertalingen sprekende machine NLEN. recorded voice machine.
duits nederlands vertalen
Vijf onmisbare vertaal-apps voor op reis.
Daarnaast is het mogelijk tekst op fotos te vertalen. De kwaliteit van de vertalingen is variabel en het hangt sterk af van welke talen je wilt vertalen. Offline werken is niet mogelijk met Google Translate. Download Google Translate voor iOS.
ontslag
Comet Trano T-88 Sprekende vertaalcomputer Uitbreidbaar naar 80 Talen Talendomein.nl.
Het is niet alleen een vertaler, maar ook een multi-tasking apparaat: bruikbaar voor het leren en werken met het Engels en Nederlands. Het vertalen van hele zinnen, uitgebreide database met woordenboeken, de gebruiksvriendelijke functionaliteit en de lage prijs zijn de grote voordelen. Ten zeerste aanbevolen! sprekende tekst vertaler 1.
sprekend vertaling Nederlands Engels.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Hoewel iHandy niet erg schoon oogt, is de app wel erg simpel. In het bovenste tekstvlak schrijf je wat je wil vertalen, in de onderste verschijnt de vertaling. De mogelijkheid bestaat om social media-accounts aan deze app te verbinden. Zo kun je direct op Facebook of Twitter je vertaalde zinnen delen.
Native Spaans Sprekende Vertaler voor Spaans Blad Hoofdkraan.nl.
Freelancer of ZZP’er’ gezocht voor de volgende opdracht.: Voor een nog in ontwikkeling zijnde 2-wekelijks blad dat wordt uitgegeven in Spanje, ben ik op zoek naar een native-Spaans niet Zuid-Amerikaans sprekende vertaler die als het blad goed gaat lopen op reguliere basis af en toe stukjes tekst wilt vertalen van Nederlands naar Spaans.
Vind vertaalcomputer op Marktplaats.nl.
Vertaalcomputer met 6 talen voorzien van smartcard, waardoor diverse talen te installeren zijn. Bij dit exemplaar wordt geleverd: smartcard traveller sc west met 6 talen: nederlands, duits, engels, frans, italiaans en spaans. Vertaalt cross-link tussen 6 talen, dus van alle talen, naar alle talen.
Russisch vertalen? Vertaalcomputer Russisch: Handig voor op reis!
De Vasco Traveler Premium sprekende vertaalcomputer met 7 Inch scherm is een innovatieve handheld translator met spraak, ontworpen voor alle soorten reizigers met veel extra functies. Het apparaat is een combinatie van een sprekende vertaler voor 40 talen; een GPS-navigatiesysteem; een reisgids en nog veel meer.
Spreek en Vertaal Vertaler in de App Store.
Bokmål Noors, Deens, Duits, Engels, Frans, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Thai, Trad. Chinees, Turks, Vereenv. Chinees, Vietnamees, Zweeds. 2014-2017 IAC Search Media Technologies Limited. Vertaler zonder begrenzingen 399., Vertaler zonder begrenzingen 499., Vertaler zonder begrenzingen 449.,
Top