" />
Header Image
Home / Roemeense tolk

Roemeense tolk

Roemeense tolk gezocht – nodig

Roemeense tolkRoemeense tolk gezocht? Dan zit je hier goed! Ik ben Lacramioara Bran, Vertaler tolk en native- spreker Roemeens. Ik verleen vertalingen van het Roemeens naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Roemeens.

Professionele tolk Roemeens

Ook wanneer u een Roemeense  tolk nodig heeft kunt u bij mij terecht. Ik kan u begeleiden tijdens mondelinge en telefonische (conference call) gesprekken. Roemeens tolken kan ter plaatse, in sociale context, zakelijk, juridisch of privé gebeuren.

Wilt u cliënten comfort bieden door een persoonlijke Roemeense tolk in te schakelen? Of heeft u snel telefonische of schriftelijke taalondersteuning nodig? Als de taal een probleem vormt bij de communicatie tussen twee of meer personen, dan kan u tolk Lacramioara Bran in huren.

Wat?

Roemeens Tolken kan bij ons ter plaatse, in sociale context, zakelijk, juridisch of in een privé gebeuren.

Een aantal voorbeelden:

– Begeleiding bij sociaal en administratieve diensten voor Roemenen in België
– Bijstand en hulp bij communicatie en relaties met de Belgische autoriteiten
– Begeleiding bij het afsluiten van een arbeidsovereenkomst, verzekering, huurovereenkomst,…
– Tolken tijdens een rijexamen, oudercontact, dokterbezoek en andere sociale gelegenheden
– ….
Wij geven verder ook bijkomende cursussen voor Belgische bedrijven met Roemeense werknemers.

Contacteer ons voor een Roemeense tolk

Roemeense tolk nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze tolkdiensten Roemeens of neem contact op via het contactformulier. Voor meer informatie over het tolk- en vertaalbureau en onze tolk- en vertaaldiensten kunt u altijd bellen naar +32 484 438 320 of stuur een mail naar: lacribran@gmail.com.

Tags;

Relevante pagina’s:

roemeense tolkRoemeens

Het Roemeens is een Romaanse taal die gesproken wordt in Roemenië, Moldavië en Vojvodina. Het Roemeens is de belangrijkste vertegenwoordiger van het Balkanromaans, dat verder de talen van verschillende groepen Vlachen op de Balkan omvat. Deze worden echter ook als dialecten van het Roemeens beschouwd. Ongeveer 25 miljoen mensen hebben het Roemeens als moedertaal. Het Roemeens wordt gebruikt in een aantal organisaties, waaronder de Latijnse Unie.

Top