" />
Header Image
Home / Roemeens vertaalbureau Brussel

Roemeens vertaalbureau Brussel

Roemeens vertaalbureau Brussel voor een snelle service

Roemeens vertaalbureau Brussel nodig? Bent u woonachtig in Brussel en heeft u een Roemeense of Nederlandse vertaling nodig voor persoonlijke, zakelijke, toeristische of juridische reden? Dan zit je hier goed! Laat uw vertaling Nederlands Roemeens en Roemeens Nederlands over aan Vertaalbureau-Traduceri-Roemeens. Wij bieden een snelle service en de leveringen gebeuren in het gewenste formaat en op basis van de afgesproken deadlines.

Vertaling Nederlands Roemeens Brussel

Roemeens vertaalbureau BrusselDe officiële taal van Roemenië is het Roemeens (in de taal zelf: limba română, of româna) is een Romaanse taal die gesproken wordt in Roemenië, Moldavië en Vojvodinaen stamt af van de Romaanse taal. Ongeveer 25 miljoen mensen hebben het Roemeens als moedertaal en wereldwijd zijn er naar schatting 30 miljoen mensen die de Romeense taal spreken. Het Roemeens bevat 10 tot 15% woorden van Slavische oorsprong, maar het Romaanse karakter overheerst.Tegenwoordig wordt het Roemeens in het Latijnse alfabet geschreven, maar tot 1859 werd er het cyrillische alfabet voor gebruikt.

 

Vertaling Nederlands Roemeens bij Lacramioara Bran:

  • Zeer snelle service
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Just-in-time leveringen
  • Competitieve prijzen en flexibiliteit voor uw vertaling van Nederlands naar Roemeens
  • Alles via een deontologische code van geheimhouding
  • Een 100% juiste vertaling Nederlands Roemeens en Roemeens Nederlands
  • Unieke tevredenheidsgarantie

Over Vertaalbureau Traduceri Roemeens

Het vertaalbureau wordt geleid door Lacramioara Bran, vertaler tolk en native- spreker Roemeens. Bran verleent beëdigde en gelegaliseerde vertalingen aan van het Roemeens naar het Nederlands, en van het Nederlands naar het Roemeens. Deze gelegaliseerde vertalingen gelden als officiële vertalingen voor de Belgische en Roemeense staat. Daarnaast vertaal Bran alles aangaande commerciële teksten voor brochures, websites en juridische teksten en andere.

Maar ook wanneer u een tolk nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u tijdens mondelinge en telefonische (conference call) gesprekken. Tolken kan ter plaatse, in sociale context, zakelijk, juridisch of privé gebeuren.

Kortom bij Vertaalbureau-Traduceri-Roemeens bent u snel in het bezit van de juiste vertaling Nederlands Roemeens.

Contacteer ons voor uw vertaalwerk

Roemeens vertaalbureau Brussel gezocht? Voor meer informatie of een prijsofferte kunt u ons contacteren door het contactformulier hier op de website in te vullen, sneller nog bel naar: +32 484 438 320 of mail; lacribran@gmail.com

Tags:

Roemeens vertaalbureau BrusselRoemeens vertaalbureau West-VlaanderenWebsite vertalingenVertalingen RoemeensVertalers RoemeensVertalen Roemeens – NederlandsTolkwerk Nederlands RoemeensVertaalbureau Roemeens Vlaams BrabantVertaalbureau Roemeens Oost-VlaanderenVertaalbureau Roemeens Limburg Vertaalbureau Roemeens Brussel
Vertaalbureau Roemeens AntwerpenTolk Roemeens-Nederlands

Top