" />
Home / Blind typen

Blind typen

Coworking

Veel op de baan? Net een eigen onderneming op poten gezet? Of gewoon veel nood aan flexibiliteit? Onze coworking spaces zijn niet alleen het toonbeeld van inspirerend en kwalitatief kantoordesign, je vindt er ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken.

Blind typen, maar hoe? Lifehacking.
Sinds september is http//www.ticken.nl: de internet typecursus online en de klanten zijn zeer enthousiast. Weliswaar niet gratis, maar met 3995, een fractie van de prijs die anderen partijen durven te rekenen. Je kunt er ook jouw typesnelheid in 1 minuut meten: http//www.ticken.nl/Typecursus/Typetest.html.: 15 januari 2010 om 1754.: Net zoals Joris heb ik het geleerd op een ouderwetse typemachine onder het toezicht van een strenge juf. Ogen alleen gericht op de tekst die we moesten overtypen en niet zelf nakijken, maar gelijk inleveren. Dan thuis elke dag nog oefeningen maken en de week erop weer naar typeles. Maar ondanks dat alles, ben ik hartstikke blijk dat ik op typeles moest van mijn ouders.
 
Ducktypen Radar.
Heb zelf 20 jaar gelden typeles gehad. Gewoon klassikaal, op de typemachine weliswaar, maar vond dat de beste methode. Tempo lag inderdaad wel hoog. Hoe je het ook wilt leren, er zal een zekere vorm van snelheid getraind moeten worden.
 
Typeles online Windows Stap voor Stap.
Bestanden en mappen versleutelen. Bestanden online opslaan met Dropbox. Capslockalarm in of uitschakelen. Compatibiliteitspakket voor Word e.d. Computers worden verkeerd afgeleverd. De computer opschonen met Perfect Utilities. De grootte van je mappen bekijken met Windirstat. De juiste plaatjes zoeken voor een Sinterklaasgedicht of kerstboekje.
 
Gratis online typecursus voor iPhone-bezitters.
Bezig met laden. iCulture Nieuws Apps Gratis online typecursus voor iPhone-bezitters. Gratis online typecursus voor iPhone-bezitters. 17 december 2007, 1216: Laatst bijgewerkt: 2 november 2009, 151: Gonny van der Zwaag. Typen is een vaardigheid die je maar het beste jong kunt leren.
 
 
 
Typecursus voor kinderen Pica Typen slechts 69.,
Tijdens de typecursus bezoek je maar liefst 60 landen en in elke land ontdek je vele spectaculaire weetjes met filmpjes, fotos en quizzen. Zo maak je een wereldreis en wordt het leren typen nooit saai! Jouw persoonlijke online typecoach Samen met je eigen typecoach zorgen we ervoor dat jij aan het eind van deze cursus razendsnel en foutloos kunt typen.
 
Typecursus voor kinderen: welke is de beste in het gevarieerde aanbod?
Daar zijn drie niveaus: makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Bij Typetuin kun je aanvullend een online typecoach krijgen die individuele tips kan geven en persoonlijk toeziet op een juiste typehouding. Ook Pica Typen en TypeTopia hebben een speciale typecoach voor extra begeleiding.
Over onze ervaring met typeles online TypeAcademie.
Al meer dan acht jaar verzorgen wij typecursussen voor studenten van diverse Mbo en Hbo-instellingen en medewerkers van de overheid en bedrijven. Deze ervaring hebben wij voor jou vertaald naar een online typecursus om binnen 20 uur blind te leren typen en je snelheid te verhogen.
Ticken online Typecursus inclusief Ticken examen-SURFspot.
Hierdoor leer je in 50% van de normale tijd blindtypen met tien vingers. Kenmerken van Ticken online typecursus. De Ticken cursus is toegankelijk via het internet, zodat je op school of thuis gemakkelijk kunt oefenen. Door middel van de interactieve aanpak digitale coach, videos en typespellen leer je in jouw eigen tempo in 30 lessen 25 a 30 minuten per les blindtypen. Na iedere typeles krijg je jouw persoonlijke resultaten met bijbehorende verbeterpunten te zien.
Cursus Blind Typen: leer beter typen bij NTI.
Doe nu de gratis proefles! Leer in 12 weken blind typen met de interactieve online leeromgeving! Met de interactieve NTI-opleiding Blind typen leer je in slechts 12 weken typen als een professional. Zodat je vaardiger en efficiënter op je pc kunt werken.
Typecursus voor groep 6, 7 en 8 LOI Kidzz.
Kan je kind leren typen met de precisie en snelheid van een spion? Je kind krijgt typeles op de Super Spy School. Al snel verschijnt Super Spy Mister I en neemt je kind mee in een wereldwijd spionnenavontuur. Je spion in spe doet geheime missies, kraakt codes en typt supersnel geheime berichten. Wie goed leert typen, volbrengt de geheime spionnenmissie. Dit avontuur houdt je kind gemotiveerd tot het eind! Vernieuwde leeromgeving en games. De Super Spy School; de online leeromgeving van de typecursus, is nu helemaal vernieuwd.
 

Top