" />

Snelle vertalingen

Traduceri rapide

+ 32 484 438 320

Tolkdiensten en vertalingen

Servicii de interpretariat si traduceri

+ 32 484 438 320

Gelegaliseerde vertalingen

Traduceri autorizate

+ 32 484 438 320

Opleiding rijbewijs categorie B en C

Cursuri de legislatie rutiera pentru permis de conducere categoria B si C

+ 32 484 438 320

Heldere tarieven

Tarife competitive si clare

+ 32 484 438 320

Unieke kwaliteitsgarantie

Garantia Calitatii Serviciilor pe care noi o oferim este unica

+ 32 484 438 320

Home

Wie ben ik?

Ik ben Lacramioara Bran, Vertaler tolk en native- spreker Roemeens. Ik verleen beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van het Roemeens naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Roemeens. Deze gelegaliseerde vertalingen gelden als officiële vertalingen voor de Belgische en Roemeense staat. Daarnaast vertaal ik alles aangaande commerciële teksten voor brochures,  websites, juridische teksten en meer.

Maar ook wanneer u een tolk nodig heeft kunt u bij mij terecht. Ik kan u begeleiden tijdens mondelinge en telefonische (conference call) gesprekken. Tolken kan ter plaatse, in sociale context, zakelijk, juridisch of privé gebeuren.
Leveringen gebeuren in het gewenste formaat en op basis van de afgesproken deadlines.

Tevens gebeurt alles via een deontologische code van geheimhouding. U kunt hoogstaande kwaliteit,  just-in-time leveringen, competitieve prijzen en flexibiliteit verwachten.

De tarieven worden aangepast aan de moeilijkheidsgraad en leveringstermijn van de opdracht.

Voor meer informatie of een prijsofferte kunt u mij contacteren door het formulier (zie: info en contact) in te vullen of op mijn contactgegevens.

Het Roemeens

vertaalbureauMeer dan 24 miljoen mensen hebben Roemeens als moedertaal. Omdat Roemeens een Romaanse taal is wijkt deze af van andere talen uit de regio. Daarentegen lijken het Roemeens en het Moldavisch, dat wordt gesproken in het buurtland Moldavië, bijna geheel op elkaar op wat kleine afwijkingen in spelling na. Vanwege politieke redenen worden het aparte talen genoemd. Sinds 2007 is Roemenië toegetreden tot de EU. Sindsdien krijgt het land subsidie vanuit Brussel voor voornamelijk bouw- en  infrastructuurprojecten. Letterlijk en figuurlijk timmert Roemenië hard aan de weg om helemaal bij de rest van Europa te horen.

Top